Çarşamba, Ocak 02, 2008

COPYSCAPE

Yazılarımı ve resimlerimi aynen olduğu gibi kopyalan şahıs zeytin yağı gibi üste çıkarak ve köşe kapmaca oynayarak neyse ki sonunda bana ait olanları sildi.Bu da iyi bir gelişme tabi.Bende onun linkini sildim bir önceki yazımda.Malum reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler blogunun adı bende kalarak aynı zamanda reklamını da yapmış oluyorum istemeden.Ama hala blogunda diğer blogcu arkadaşlarımın yazı ve resimleri var.Sadece benimkilerini silmesi başkalarının sırtından geçindiği gerçeğini değiştirmiyor.

Sitenizin veya blogunuzun kopyalanıp kopyalanmadığını COPYSCAPE aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Hepinize mutlu,sevinçli,barış dolu, hiç bir suçun işlenmediği,neşeli bir 2008 diliyorum;)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba,
sizinle iletişime geçtık ancak maıllerımıze cevap vermıyorsunuz, belırttığınız site 31 aralık 2007 tarıhınde grubumuz tarafından satın alınmıştır bazı sıtelerden şikayetler gelmektedir bu şikayetler konusunda alınan içerikler ya sılınmektedır yada içerik alınan sıtenın isteği doğrultusunda lınkı eklenmektedir, grubumuz içerisindekı sıtelerın hiç birinde bu tarz durumalr soz konusu olmamaktadır, kendınızce haklısınzı tabı bır şey dyemıyoruz ancak bunda sitenın suçumu var yoksa eskı yayıncının mı onu bılemıyorum :) bunun dışında dedığım gıbı elimziden geldığınce bızden oncekı hataları duzeltmeye çalışyoruz malum çok fazla içerik var konuda hassaıyet gosterır ve ılgılı yazılarınızı sılersenız sevınırız...

Unknown dedi ki...

Begümcüm ilgili siteyi nereden bileceğiz ? Belki bizlerinde postları alınmıştır. Bana maille bildirebilirmisin. Blogumda mail adresim var.
Sevgiler..
http://seldaercan.blogcu.com
http://selservis.blogspot.com

Begüm dedi ki...

İsimsiz mailinde hangi yazıların bana ait olduğunu söylememi istemişsin.Ben onları tespit edip sana bildirmekle uğraşmayacağım tabiki de.Zaten bütün yazılarımı kopyalamışsın sitemle karşılaştırma yaparak görebilirsin.Ben o sitenin kime satıldığı vs ilgilenmiyorum ve de inanmıyorumda.Hadi diyelim satın aldınız böyle bir site satın alınır mı pes doğrusu.O sitenin tamamını silmeniz en akıllıca çünkü hepsi kopyalama yzılar.Başkalarının sırtından para kazanmak hiçte hoş bi durum değil.Haram para yyani.

Selservis eğer copyscape de arama yaparsan senden kopyalama yapıp yapmadığı çıkacaktır.

Adsız dedi ki...

öneri için sağolun ben de şuaralar örnek aryışı içindeyim

Adsız dedi ki...

utancduvari.org ye şikayet edin canım