Perşembe, Eylül 14, 2006

Dantel Perdem ;)



Kendi ellerimle ördüğüm dantel perdem;) Örneğine çok beğenerek başlamıştım.Ama ne yazıkki rengini hiç beğenmedim.Annem evdeki krem rengi iplikler değerlensin diye beyaz yaptırmadı. Bende istemeye istemeye, oflaya puflaya ördüm;) Annemde en sonunda dayanamadı benim sızlanmalarıma karşı veeee başka güzel bir örnekten hem de beyaz renk perde ördürttü.Onu da sizlerle paylaşırım bir ara...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Begüm merhaba. sitemi ziyaretin için teşekkürler. Un kurabiyesinine biraz nişasta koyarsan ve fırında az pişirirsen beyaz oluyor. Bu arada senin sitende çok güzelmiş. Ellerin dert görmesin tekrar beklerim sevgiler Ebru

Adsız dedi ki...

Gerçekten çok güzel bir perde canım,ellerine sağlık.Ben çok seviyorum dantel perdeleri ve örmek istiyorum.Ama açıkçası kendime güvenemiyorum pek :)
gökkuşağı

Begüm dedi ki...

Ebru açıklaman için teşekkür ederim.Çok sağol.

Gökkuşağı teşekür ederim.Bir başlarsan gerisi geliyor.Eminim sende yaparsın.

Sevgiler...

Adsız dedi ki...

ne güzel bi dantel boyle çok güzel ellerine sağlık iyi günlerde kullan.. ilk önce fiskos sanmıştım :))

Begüm dedi ki...

Teşekkür ederim hayal dünyası.Çok sağol;)

NuR dedi ki...

Benim sitemde arkadaşlarım linklerinde yer alan ve çok sevdiğim Burcu'nun sitesi diye düşünerek yazdım. Şimdi linklerden bu siteyi siliyorum. Belli ki yanlış da olsa bir ziyarete pek konukseverlik gösterme gibi bir nezaketiniz yok.

Begüm dedi ki...

Aşkolsun konukseverlik göstermediğimi nerden çıkarttınız.Linki silebilirsin tabi.Ama sadece uygun bir dille açıklama yazdım size.Başka da bir şey yazmadım.Anlamadım yani neden böyle bir tepki verdiğinizi?Nezaketsizlikle suçladığınızı?Çok üzüldüm yorumunuza.Ve beni çok kırdınız.3 günlük dünyada insan kalbi kırmaya değer mi?

Sizin yorumunuzu da bana değil başka birisine hitap ettiğiniz için sildim.VE gerekli açıklamayı blogunuzda yaptım zaten.

Üzüldüm...

Adsız dedi ki...

Merhaba blogunuzu bloglar aleminde gördüm ellerinize sağlık herşey çok cici. Bizede bekleriz. Takıdan,teknomodaya,dekorasyon fikirlerinden,el emeği göz nuruna,seyir defterimden yemek ve cicilerine ne ararsanız var.
Sevgiler
Eda Suner
www.edasuner.com