Cumartesi, Eylül 02, 2006

Dantel Perde Ucu


Babannemin ördürdüğü dantel perde ucu.Pencereye asınca görenler çok beğendi.Basit ama gösterişli durmuş dediler.Kolay ama gösterişli bir örnek arıyorsanız tam size göre;)Bende çok beğendim.Zaten güllü ne olursa olsun beğenirim.Gül benim çiçeğim;)

5 yorum:

Rengarenk dantel dedi ki...

çok beğendim bende babannemizin ellerine sağlık ve koccaman bi maaşallah..

acemice dedi ki...

sevgili begüm aramıza hoş geldin. daha önce burcu'nun sayfasıydı bendede hala burcu diye kayıtlı:)) umarım bir gün bu yeniliğide bloğuma geçebilirim (azıcık üşengecimde :))).bu arada babaannenin ellerine sağlık, sende güzel günlerde kullan.
sevgiler....

Begüm dedi ki...

Nazlı koyduğum örneği babannem örmedi,yazıda da dediğim gibi başka birisine ördürttü.Onun ördüğü dantelleride koyacağım.Güzel sözlerin için teşekkür ederim.

Fethiye hoşbulduk.Sende bloguma hoşgeldin;)Begüm diye düzeltirsen sevinirim;) babannem danteli bana değil kendine ördürttü.Bağevinde kullanmak için;)

Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Öyle güzellerki, tam el emeği göz nuru degilmi, sabır istiyorlar, şimdi kimsede sabır kalmamış bu güzellikleri yapabilmek için, babaannenin ellerine sağlık, o pamuk ellerinden öperim.
www.blogcu.com/goznuru

Begüm dedi ki...

Göz nuru teşekkür ederim güzel sözlerin için.Yalnız bu dantel perde kenarını daha öncede ifade ettiğim gibi babannem örmedi.Selamlar...